Campus Mariagerfjord - Kirketoften 5 - 9500 Hobro    Facebook
 

Hvorfor lige vores campus?


På vores campus samler vi mange uddannelser i et spændende forløb med mange faglige aspekter


Viden og venner for livet

Begynd din uddannelse på Campus Mariagerfjord, så får du en god start på din fremtid. Her er et godt socialt liv og tæt kontakt til de faste, dygtige undervisere. Her er både god faglighed med små hold og bredt, tværfagligt samarbejde i fælles projekter med elever fra andre uddannelser. Det styrker dine evner til at samarbejde og din forståelse for andre fag.

Vi lægger vægt på et både trygt og udviklende miljø med skiftende studieformer, gæstelærere, studieture og meget andet. Fester og arrangementer bliver også en del af dit studieliv på Campus Mariagerfjord – her får du både viden og venner for livet.

 

Campus Mariagerfjord ligger på Kirketoften 5-7 i Hobro og er et samarbejde mellem TECHCOLLEGE, SOSU Nord og Tradium.

Erhvervsuddannelser for både hoved og hænder

En erhvervsuddannelse er en praktisk uddannelse, der gør dig faglært inden for et erhverv. Uddannelsen begynder med et grundforløb, hvor du går på skole. Efter grundforløbet kommer du på hovedforløb, som veksler mellem undervisning på skole og perioder i praktik på en arbejdsplads.

På Campus Mariagerfjord udbyder vi grundforløb på 8 erhvervsuddannelser og 3 EUX-uddannelser.

 

Kommer du lige fra 9. eller 10. klasse?

Hvis du begynder på din erhvervsuddannelse samme år, som du går ud af 9. eller 10. klasse, starter du med et halvt års Fagretning på Grundforløb 1 – ”GF1”. Her lærer du teknikker og faglighed fra de fag, der hører under din fagretning, men vi udnytter også de tværfaglige muligheder, vi har, for fælles projekter på tværs af fag på Campus Mariagerfjord. Vores erhvervsuddannelser er fordelt på fire – samarbejdende – fagretninger. Dit Grundforløb 1 på Campus Mariagerfjord kvalificerer dig til at begynde på Grundforløb 2 på alle erhvervsuddannelser i Danmark.

 

Grundforløb 2 – her vælger du fag

Det andet halvår af grundforløbet – Grundforløb 2, ”GF2” – er både fortsættelsen på GF1 og her hvor du starter, hvis du ikke kommer lige fra 9. eller 10. klasse. Her begynder du på det fag, du vil blive udlært i. Vi udbyder forskellige uddannelser her på Campus Mariagerfjord, og vi hjælper dig også gerne med at komme videre på et Grundforløb 2 i f.eks. Aalborg eller Randers, hvis vi ikke kan tilbyde den uddannelse, du helst vil tage, her på Campus Mariagerfjord.