Campus Mariagerfjord - Kirketoften 5 - 9500 Hobro    Facebook
 

EUX Mad & oplevelser

EUX Mad og oplevelser giver dig både studentereksamen og svendebrev. Hvis du engang vil læse videre til fx ingeniør i fødevarer og ernæring, har du den fordel, at du selv har stået med fingrene i de råvarer, teorien på uddannelsen handler om - du ved i forvejen, hvordan forskellige råvarer er at arbejde med, og du har lært at sammensætte retter og fødevarer, så det smager skønt.

Start i Hobro – et fælles studiemiljø

Du starter med ét års grundforløb på skolen, det første halve år (GF1) Du kan fortsætte din EUX på TECHCOLLEGE i Aalborg, hvor der er flere EUX-forløb at vælge imellem: gastronom, tjener, ernæringsassistent, bager og konditor. På Campus Mariagerfjord arbejder du sammen med elever på de andre grundforløb, og I laver fælles projekter. Det styrker dine kompetencer i samarbejde og forståelse for andre fag. Du arbejder også fagfagligt i køkkenet.

Dine gymnasiefag får du sammen med de andre EUX-grundforløb, og undervisningen varetages af gymnasie-lærere fra Handelsgymnasiet, som også ligger på Kirketoften.

Efter et år begynder du at tjene penge

Efter grundforløbet skal du i praktik i en virksomhed, hvor du samler praktisk erfaring – mens du samtidig har perioder på skolen med flere erhvervs- og gymnasiefag.
Det veksler cirka hvert halve år mellem praktik og skole. Her får du elevløn, så efter det første år, begynder du altså at tjene dine egne penge.

 

 

Læs mere om EUX og Mad & Oplevelser på www.techcollege.dk

Eller spørg uddannelsesvejleder Jens Oluf Bundgaard: tlf. 2526 6968, jeob@techcollege.dk@mail.dk